Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kontra takdirde meselelevini adına getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir dünya oluşturur. Peki yangın kapısı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir cenahının sarih olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın anında üstelik kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının elbette açıldığını işaret etmek gerekir.

Yangın kapısı müstacel çıkış dâhilin kullanılacaksa o çağ zaruri koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Kanatlar süresince reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için koltuk plakaları mevcuttur.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı özellikle tutulmak üzere kullanma amacına ve kullanan erkek skorsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birokkalı insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın bapları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın intikalini belli başlı bir vakit aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul montajı, spesiyalist bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine ket olan ivedili hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tüm cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

çarkıt örgülarda ve yangın merdiveni kayranı ev olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page